BELANGRIJK BERICHT : JACHTSEIZOEN 2017

LET OP: van 21/09 tot 31/12/2017 zijn alle EXTRATRAIL-routes vanaf 17 uur tot 10 uur ’s morgens ontoegankelijk wegens de loerjacht.

Tijdens het jachtseizoen, bij drijfjacht of bosontginning kunnen de ExtraTrail-parcours volledig of gedeeltelijk ontoegankelijk zijn. Negeer nooit een toegangsverbod als dit aangeduid wordt door specifieke signalisatie. In dergelijke gevallen zullen we informatie op onze website en Facebookpagina proberen te publiceren.
Gele officiële posters zijn informatie posters aandringen voorzichtigheid.
Het is niet toegestaan om te rijden, maar waakzaamheid is vereist.
Rode officiële posters zijn posters die verbieden het doorgeven van een weg of spoor.
Draag bij aan de instandhouding van de ExtraTrail-parcours door via run@extratrail.com of onze Facebookpagina elk ongewoon voorval, incident of elke beschadiging dat/die u opmerkt, te melden. Zo helpt u ons om de algemene infrastructuur in goede staat en goed beloopbaar te houden.

 

2 reacties

  1. Beste mensen, betekent dit dat er tussen 10:00-17:00 wel deze trailroute gelopen mag worden?

    • Van 21/09 tot 31/12/2017 kan U in de bossen tussen 10 en 17 uur lopen, als er zijn geen jacht. Nooit gedurende de nacht, tussen 17 en 10 uur de volgende dag. Negeer nooit een toegangsverbod als dit aangeduid wordt door specifieke signalisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*